divendres, 2 de maig del 2014

Sorpresa !!!








Divendres a la classe dels cargols van aparèixer dues sorpreses !!!
Per una banda, la del Guillem, que inquiet per la curiositat de conèixer com funcionava el món de correus va enviar des de casa seva una carta a l’escola. I així va ser com inesperadament, vam rebre una carta amb una nota escrita per ell mateix i un cargol magnífic amb el nom de tots els nens i nenes de la classe. Ningú s’ho podia creure, estaven tots ben il·lusionats !
Aquesta ens va permetre conèixer millor el procés que segueix una carta des que es tira a correus fins que arriba a casa. Així van comprendre millor la tasca dels carters/es. També vam presentar totes les coses que s’han d’escriure a un sobre per tal que arribi la carta al seu destinatari.

Per altra banda, en Robert, ens va presentar els gats que han nascut a l’hort del seu avi, a través de fotografies on apareix amb ells i la seva germana. Són tan i tan petits que estava d’allò més emocionat !

A més d’aquests dos, sovint tenim infants com en Pau, en Ramon, en Demian ... al qui els hi apassiona el món dels contes i ens en porten per explicar-nos-els a l’escola, ens agrada molt, ja que són diferents dels nostres...

Cada dia que passa els infants es mostren més receptius i més encuriosits per a descobrir aspectes de l’entorn que ens envolta.
Els hi agrada molt explicar vivències personals als seus companys/es!!! Així doncs us invito a encoratjar-vos i a continuar fent-ho, ja que a tots els agrada molt conèixer i escoltar noves històries.

Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada