diumenge, 27 d’abril del 2014

NARRACIÓ DE CONTES a P3 - SETMANA DE SANT JORDI

A banda de totes les activitats col·lectives que vam realitzar el dimecres i el divendres tot educació infantil, a la classe dels cargols hem tingut la setmana molt complerta, emmarcada per activitats relacionades amb la diada de Sant Jordi.

Al llarg d’aquesta, les famílies han participat en la lectura i narració de contes als infants. L’objectiu d’aquesta activitat era fomentar l’hàbit lector des de ben petits, despertar-los-hi aquest interès, mitjançant els contes.
S’ho han passat d’allò més bé, ja que han compartit estones ben diferents, alguns s’han convertit en els protagonistes, juntament amb els seus pares/mares, tiets... que han narrat els contes.

Aquesta activitat els ha permès conèixer nous contes, nous personatges. Han ampliat el seu vocabulari gràcies al seu interès constant per aprendre i descobrir coses noves, tot preguntant cada dubte que els sorgia ...
Hem fomentant els hàbits d’escolta i respecte envers els altres, hem potenciat valors a través d’aquests (compartir, companyerisme, solidaritat, respecte...) i també hem incidit en les preguntes de comprensió oral, per comprovar que s’havia entès i interpretat correctament ...

Les famílies s’han preparat aquesta activitat amb il·lusió, ja que hi han dedicat molt d’esforç. Els hi han lliurat material complementari per a treballar aspectes que apareixien als contes explicats prèviament (titelles, manualitats, cançons...). Fins i tot, n’hi ha que ens han regalat un conte per a la classe, amb una dedicatòria especial.

S’ha aconseguit una interacció d’allò més gratificant entre famílies i infants.

Des d’aquí vull mostrar tot el meu agraïment envers les famílies.
MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ I DEDICACIÓ!!!


Calendari d’activitats d’aquesta setmana:
-         Dilluns i dimarts:
o       Matí: elaboració de les roses de Sant Jordi.
o       Tarda: Lectura de contes en plena naturalesa, sota els arbres del pati.

-         Dimecres: “Diada de Sant Jordi”. Activitats diverses a nivell de centre:
o       Lectura de contes/llibres al pati
o       Per nivells hem recomanat un conte, el que més ens agrada.
o       Hem assistit a la representació de la llegenda de St Jordi realitzada per l’alumant de 6è.
o       Hem après a ballar la sardana.
o       Hem visitat la parada de llibres i roses de l’escola (AMPA) i també hem sortit a donar un tom per la vila, per a veure’n d’altres.
-         Divendres:
o       Matí: Sortida a la Fundació: “Trobada intergeneracional de Sant Jordi”.
o       Tarda: visionatge de la pel·lícula “les 3 bessones i Sant Jordi”.

-         * Diàriament ens han visitat diverses famílies que han col·laborat en la narració de contes : “El llop i les set cabretes, Hansel i Gretel, El Patufet, El Peix Irisat, Els tres porquets, La Peppa Pig va d'excursió i La Llegenda de Sant Jordi .”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada